Fisher-Price

Igaz, hogy sok-sok évvel ezelőtt a Fisher-Price termékcsalád úgy került be a piacra, mint a legszórakoztatóbb minőségi játékmárka, azonban kétségtelen, hogy ez a tény nyolcvan év elteltével sem változott. Még ma is az egyik legnagyobb és legismertebb piacvezető játékgyártó vállalatként él a köztudatban. A világ számos országában forgalmazzák játékaikat, óriási bevételekre tesznek szert, ezáltal kitűnően helytállnak és könnyűszerrel képesek felvenni a versenyt bármely más játékgyártó céggel. Eddig több mint ötezer különféle játék megtervezésével és kivitelezésével büszkélkedhetnek, vásárlók milliói döntenek a Fisher-Price termékek mellett.


Többnyire kisgyerekek számára készülnek ezek a minőségi játékok, amelyek nélkülözhetetlenek a kicsik fejlődéséhez, képességeik javításához és zavartalan szórakozásához. Nem csak a napközbeni játék során használhatóak a Fisher-Price játékai, hanem léteznek olyan apró, puha plüssállatok – Plüss altató zsiráfkoma, Szundikutyus stb. – valamint altatódalos kiságyforgó is, amelyek garantáltan megkönnyítik az esti elalvást. Sikerét nagyrészt annak köszönheti a vállalat, hogy több kategóriában és több stílusban is meg tudnak felelni a kis lurkók igényeinek.


A Fisher-Price azért alapult, hogy egy, a már meglévő játékgyártóktól különböző termékcsaládot hozzanak létre, ahol nemcsak a saját érdek a fontos, hanem a fogyasztó elégedettsége az elsődleges cél. Kezdetben fából készültek a játékok, később műanyagra váltottak, a hosszantartó, csillogó díszítés elérésének érdekében. Az első játékok Dr. Doodle, de Buzzy Bee is olyan minőségben készültek, amelyek még ma is tökéletes állapotban megtalálhatóak a gyűjtők körében.


Az amerikai székhelyű vállalat természetesen gondolt a már növésben lévő gyermekekre is. A legszebb élmények közé tarozik, amikor a kicsi járni kezd. A Fisher-Price játékok ilyenkor is rendelkezésükre állnak. Az Elefántos bébitaxi, valamint az Elefántos tili-toli is remekül alkalmazható járásfejlesztő zenés járműként. Nekik köszönhetően a kisgyermekek játszva tanulhatnak meg járni.


Bármilyen Fisher-Price játékról is legyen szó, a gyártó gondoskodik róla, hogy a játszás tulajdonképpen szórakoztató tanulást jelentsen a csöppségek számára.

Partner oldalak