Formatex

1995-ben családi vállalkozásként indult el a magyar Formatex Kft. azzal a céllal, hogy az akkoriban Magyarországon még nehezen beszerezhető maketteket, valamint az összeállításukhoz szükséges különböző kiegészítőket és egyéb felszereléseket importálja. A játékpiacon elért sikerek hatására a vállalat hamar terjeszkedésnek indult és egyre több külföldi játékgyártóval kötött szerződést, melynek köszönhetően megjelentek a hazai piacon is az olyan, nemzetközi szinten népszerű játékok, amilyen a Trash Pack UFT Harci Arénája, a Trash Pack UFT 12 darabos kiszerelése vagy a Mighty Beanz 3 darabos szettje.


Ahogyan folyamatosan bővült a cég választéka, egyre nagyobb célközönséget célzott meg a Formatex és bővült az értékesítés terepe is. A családi vállalkozásnak kezdetben egyetlen üzlete volt Budapest belvárosában, míg napjainkban a vállalat által forgalmazott termékek az ország 150 különböző boltjának polcain találhatóak meg, továbbá megvásárlásuk egyre több online piactéren is lehetséges.


A vállalat folyamatosan követi mind a hazai, mind a nemzetközi trendeket, ráadásul kizárólag olyan termékeket forgalmaz, melyek kiváló minőségűek, egyben innovatívak és tökéletesen egyediek, így új kihívásokat nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Talán legismertebb termékei közé tartoznak a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Geomag játékok. Ez az alapvetően építőjátéknak tekinthető kreatív ügyességi játék nem csak a kicsik számára jelent lebilincselő és fejlesztő szórakozást, de különböző nehézségi fokozatainak köszönhetően, míg a Geomag Kids Girls 142 darabos kiszerelése kislányok számára ideális, addig a Geomag Pro Color 200 darabos, illetve a Geomag Pro Metal 100 darabos kiszerelése az idősebb, gyakorlottabb korosztály számára ajánlott.


A Formatex Kft. játékai nem csak a modern nemzetközi őrületeket ismertetik meg hazánkkal, de elhoznak olyan érdekes és élvezetes játékokat is, melyek fejlesztik a kézügyességet, a kéz és a szem koordinációját, a kreativitást és a koncentrációs készséget is.

Partner oldalak