Ravensburger

Igaz ugyan, hogy a Ravensburger úgy robbant be a köztudatba, mint a legnagyobb és legismertebb puzzle-gyártó cég, azonban a vállalat igyekszik ennél jóval többet jelenteni. Bár napjainkban a cég a vezető puzzle-értékesítők közé tartozik, és a Ravensburger játékok forgalma 2012-ben több mint 300 millió euró volt, a vállalat elsődleges célja a munkahelyteremtés, továbbá a helytállás további piacokon. Így lehetséges, hogy mára a vállalat kinőtte magát Németország egyik legnagyobb gyerekkönyv márkájává is. Németországban gyakorlatilag a kék háromszög logóval fémjelzett márka a gyerekek egyik legnagyobb kedvence.


Manapság a Ravensburger terméklistáján körülbelül nyolcezer különböző Ravensburger társasjáték, puzzle, fejlesztő- és kreatív játék található meg, köztük a különböző országokban megjelent, helyi kultúrának és nyelvnek megfelelő, specifikus gyermekjátékok is.


A Ravensburger játékok filozófiája: a játék sokkal több, mint időtöltés; az olvasás mindig több, mint puszta információszerzés; az igazi élvezet jelentősen több az egyszerű szórakozásnál; az oktatás nem csak a tudás halmozása és együtt minden jobb, mint egyedül lenni. A játékgyártó filozófiájának megfelelően törekszik arra, hogy kiadjon kreatív játékokat, melyek fejlesztik a gyermekek képzeletét, amilyen például a Mandala Princess vagy a Mandala Hello Kitty.


A Ravensburger puzzle-k mellett azonban nem maradhatnak ki a gyártó kínálatából az izgalmas és mozgalmas társasjátékok, melyek összehozzák a családot, amilyen például az Új Scotland Yard. A kék háromszöges gyártónak azonban számos társasjátéka van ezeken kívül, melyek lehetővé teszik a tartalmas közös időtöltést, a felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Emellett a Ravensburger játékok fejlesztik is a kicsiket, például hatással vannak a gyermekek kreativitására és stratégiai gondolkodására, ahogyan a Furfangos labirintus is.


A vállalat legfontosabb célja játékaival, hogy értéket közvetítsen és a mai modern, rohanó világban is összehozza a kicsiket és nagyokat, minden korosztályt a felhőtlen szórakozással, generációs szakadékok nélkül.

Partner oldalak