Totum

A kreativitás folyamatos fejlesztése már egészen kisgyermekkortól kezdve kiemelten fontos feladat, aminek a legfontosabb részét képezik a gyermek korának, fejlettségi szintjének és nem utolsó sorban az igényeinek megfelelő fejlesztő játékok használata. Igaz ugyan, hogy a Totum hazánkban jelenleg még kevéssé ismert gyártó, azonban termékei világszerte a legnépszerűbb és legismertebb gyermekjátékok közé tartoznak, így mára a Totum egyike lett a világ legsikeresebb gyártóinak, köszönhetően olyan termékeinek, mint a sikerszériás Monster High – Scaris Paraváros, vagy éppen a Barbie babák legújabb generációjának kiadása.


A Totum kreatív játékok napjainkban Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, kiváló minőségű és teljes mértékben gyerekbarát alapanyagokból készülnek. A Totum játékai amellett, hogy fejlesztik a kreativitást és kiterjesztik a képzeletet, folyamatosan követik az aktuális trendeket is: feltehetően ez rejlik a vállalat sikerének hátterében. Számos olyan, a gyermekek mai érdeklődési körét célzó Totum játék van, amilyen például a Monster High – Légy Szörnymagad! széria, mely a napjainkban egyre szélesebb körben népszerű Monster High középiskola szörnycsemetéiről szóló mesesorozat legkülönbözőbb figuráit vonultatja fel, éppen úgy, mint a Monster High baba – Baba + kiegészítők sorozat.


Ezen felül a Totum játékgyár nem csak a modern játékokat hozza el a gyermekeknek, de képes a klasszikusokat is megjelentetni tökéletesen új köntösben, így kínálatában megtalálhatóak az olyan vitatott, ám annál népszerűbb klasszikusok, amilyen például a Barbie baba, illetve annak számos, újraértelmezett verziója.


A Totum játékok fantasztikus szórakozást nyújtanak a legkisebbeknek és a nagyobbacska korosztálynak egyaránt, miközben fejlesztik a fantáziát, lebilincselőek és fejlesztik a gyermek önismeretét, önbizalmát, kiterjesztik a kicsik fantáziavilágát. Egy Totum játék tökéletes választás a gyermekek számára, ráadásul minőségi alapanyagaiknak köszönhetően kiemelten tartósak is.

Partner oldalak